Takläggare Täby

Välkomna till Volux Tak & Plåt som är din takläggare i Täby! Vi arbetar som takläggare i Täby och norra Stockholm, och erbjuder tjänster för takläggning och takrenovering av högsta kvalitet. I Täby har vi arbetat i många år som takläggare och erbjuder material till tak, endast från leverantörer som tillhandahåller material till tak som håller en mycket hög kvalitet. Därför kan ni lita på att när vi utför takläggning i Täby så får ni tak som håller i många år. Vi strävar alltid efter att utföra takläggning som gör alla våra kunder nöjda. Så därför kan du lita på att vi gör allt för att du ska bli nöjd med den takläggning som vi utför åt er!

Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte

Din trygga och säkra takläggare i Täby

Vi är stolta över att ha fått så många nöjda kunder under årens lopp.Det tror vi har fått för att vi alltid arbetar mycket noggrant när vi utför takläggning. Vi är måna om våra kunder i Täby och bygger gärna långsiktiga relationer till fastighetsägare i Täby. Du kommer väl ihåg rot avdraget, som sänker arbetskostnaderna för privatpersoner? Det är som mest ⅓ del av arbetskostnaden, eller 50.000 kronor under ett år. Säg gärna till oss om ni önskar använda er av rot avdraget, så kan vi hjälpa er med det, om ni behöver hjälp. Vi kan sköta rot avdraget, så ser ni slutsumman med rot avdrag på fakturan sedan.

Erfarna takläggare erbjuder breda tjänster för era tak

Eftersom våra takläggare har erfarenhet sedan många år, så kan vi erbjuda bred tjänster för era tak. Är det så att ni märker att hustaket är utsatt för mycket regn och vill skydda taket mot slitage så kan vi utföra vattentäta behandlingar för taket. När vi utför takläggning arbetar vi efter väl beprövade metoder för takläggning, men även för takrenovering. Vi vet hur vi ska göra för att taket ska vara tätt, inte slitas ut i förtid utan hålla i så många år det bara går.

Detta kan vi erbjuda för fastighetsägare:

    • Prisgaranti – vi tillhandahåller fast pris och självklart betalar du först när takläggning en är klar.
    • Kvalitetsgaranti – vi erbjuder alla våra kunder 15 års garanti på vår takläggning.
    • Nöjd kund garanti – vi ser till så att du blir nöjd med vår takläggning.
    • Ingående information med bilder – vi tar bilder på vår takläggning så att du kan se varje fas i arbetet och kan följa med i vad som sker med ert tak.

Är det så att ni har särskilda eller speciella krav för tak till era fastigheter? Behöver ni montera ställningar som ger större säkerhet för alla som ska arbeta på era tak? Vi kan montera säkra takstegar, taksteg, snörasskydd och gångbro för era tak. Det är bara att säga till om ni behöver mer för er takläggning. Vi anpassar våra tjänster efter vilka era behov är och gör allt för att ert tak ska vara hållbart och säkert för alla som ska arbeta med taket i Täby.  Kontakta oss så kan vi komma ut till er för ett platsbesök för en kostnadsfri offert!

Vi utför våra tjänster i hela Mälardalen.