Kvalitet är vår prioritet.

På Volux erbjuder vi ett antal specialiserade tak och plåt tjänster till en konkurrenskraftig budget som du inte hittar någon annanstans.

Oavsett om ditt tak behöver en ordentlig rengöring från mossa, en del för underhåll eller en fullständig omläggning – vårt expertteam kommer alltid att erbjuda dig tjänster av hög kvalitet. Vi kan hjälpa till att förhindra framtida takproblem eller vända effekterna av de som redan pågår.

Vi är certifierade och utbildade

Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte

Tjänster du kan lita på.

Vi är stolta över utmärkt takservice över hela linjen. Vi arbetar uteslutande med ledande tillverkare och köper endast material av högsta kvalitet för dina takbehov – det innebär att vi kan ägna större uppmärksamhet åt detaljer och fokusera på hållbarhet och kvalitet. Med tillkomsten av bättre kvalitet och mer tillförlitliga takmaterial analyserar vi var och en av dem, testar och bestämmer själva nackdelarna och fördelarna med var och en. Det är därför vi är säkra på våra ord och kan ge råd om det mest optimala alternativet för våra kunder, baserat på deras krav och egenskaperna av byggnad.

Våra år av erfarenhet innebär att vi kan hantera alla uppgifter du ger oss – och kan anpassa våra tjänster för att uppfylla dina unika fastighetskrav. Vi kan till exempel skydda ditt hem från allmänt slitage eller regn- eller vindskador genom applicering av vattentäta behandlingar. Våra tjänster sträcker sig också till renovering av fastigheter inuti- alla kommer att slutföras på budget och i tid. Kontakta oss idag.

Vi utför våra tjänster i hela Mälardalen.