Akut reparation.

Takrenovering och takbyte

En tillfällig reparation som utförs för att stoppa takläckage i tegeltak kan förhindra att nederbörd skadar en byggnad ännu mer.

Ett problem med ditt tak riskerar att skada allt ovanpå och under tak, och äta upp dina besparingar. Vi förstår att problem kan uppstå med tak när som helst. Därför kommer vi alltid att göra vad vi kan för att utföra våra taktjänster, snabbt och effektivt för att undvika störningar i ditt företag eller i ditt privatliv.

Det bästa är att tänka att du inte är helt maktlös när något går fel med ditt tak. Vi kan omedelbart utföra akuta takreparationer för att göra taket säkrare för att undvika ytterligare skador på ditt tak och din byggnad. En akut takreparation kan hålla tillräckligt länge för att senare utföra en mer grundlig takreparation eller takbyte.

Fast pris!

Endast 2 796 kr inkl. moms efter ROT-avdrag eller 3 995 kr inkl. moms utan ROT-avdrag.

*priset gäller endast tegeltak.

När vi har utfört en tillfällig reparation på ditt tak kommer vårt team att avgöra exakt vilket arbete som behöver utföras för att reparera taket grundligt. Vi ger dig en gratis offert och är du nöjd med den, kommer vi att fortsätta reparationen av ditt tak. Allt arbete vi utför har 15 års garanti.

Takrenovering och takbyte

Akut reparation.

En tillfällig reparation som utförs för att stoppa takläckage i tegeltak och förhindra nederbörd från att skada en byggnad.

Ett problem med ditt tak riskerar att skada allt ovanpå och under taket och äta upp dina besparingar. Vi förstår att problem kan uppstå med ditt tak när som helst, därför kommer vi alltid att göra vad vi kan för att utföra våra taktjänster, snabbt och effektivt för att undvika störningar i ditt företag eller ditt privatliv.

Det bästa att tänka på är att du inte är helt maktlös när något går fel med ditt tak. Vi kan omedelbart utföra akuta takreparationer för att göra ditt tak säkert och undvika ytterligare skador på ditt tak och din byggnad. En akut takreparation kan hålla tillräckligt länge för att utföra en grundlig takreparation eller takbyte.

Takrenovering och takbyte

Fast pris!

Endast 2 796 kr inkl. moms efter ROT-avdrag eller 3 995 kr inkl. moms utan ROT-avdrag.

*priset gäller endast tegeltak.

När vi har utfört en tillfällig reparation på ditt tak, kan vårt team sedan avgöra exakt vilket arbete som behöver utföras för att reparera taket på ett mer grundligt sätt. Vi ger dig en gratis offert och om det är en som du är nöjd med, kommer vi att fortsätta reparationen av ditt tak. Allt arbete vi utför har 15 års garanti.

Takrenovering och takbyte