Takrenovering Täby

Välkomna till Volux Tak & Plåt AB! Vi är takläggare som arbetar med takrenovering i Täby och arbetar i norra delarna av Stockholm, såsom i Täby. I Täby erbjuder vi flera tjänster för hustak för både privata fastighetsägare, hyresvärdar, bostadsrättsägare och kommersiella fastigheter sedan många år tillbaka.

När vi arbetar med takrenovering och takläggning gör vi det alltid med högsta tänkbara kvalitet så att när ni anlitar oss för er takläggning eller takrenovering av era hustak – så ska ni bli nöjda med er takrenovering i Täby eller takläggningen. För oss är det viktigt att utföra takrenoveringen som gör våra kunder nöjda med renoveringen av sina tak. Eftersom vi vet hur oroligt det är och att det verkligen inte är roligt att få skador på sitt tak eller dropp från det, så ser vi till att alltid arbeta med takrenovering i Täby och takläggning så att du blir nöjd med vårt arbete.

Av oss kan ni inte bara få takrenovering och takläggning, utan även erhålla hållbara material till era tak. Vi har varit noggranna vid valet av leverantörer för material till era tak och som håller en mycket hög kvalitet. Vi har nämligen valt de bästa tänkbara leverantörerna av material till tak. Dessutom ser vi till så att när vi utför takrenovering och takläggning är den i enlighet med beprövad erfarenhet och följer alla regler och metoder för en hållbar takläggning. Men samtidigt så anpassar vi vår takrenovering och takläggning efter fastighetens utseende och den tidsperiod som fastigheten är byggd. Här kan du ta kontakt med oss, berätta gärna vad du behöver så kan vi berätta hur vi kan hjälpa dig!

Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte

Vi är erfarna takrenovering i Täby

Vi är stolta över att under årens lopp fått många kunder i Täby. Det är för att vi alltid arbetar mycket noggrant med takrenovering i Täby. Vi vill måna om våra kunder och bygger gärna långsiktiga relationer till alla slags fastighetsägare i Täby. Du som är privat villa- eller radhusägare kommer väl ihåg rot avdraget, som sänker arbetskostnaderna för takläggningen i Täby? Det är som mest ⅓ del av arbetskostnaden, eller inte mer än 50.000 kronor under ett år. Säg gärna till oss om ni önskar använda er av rot avdraget, så kan vi hjälpa er med det, om ni behöver hjälp. Vi kan sköta rot avdraget, så ser ni slutsumman med rot avdrag på fakturan sedan.

Takrenovering och behandling av tak

Eftersom våra hantverkare har erfarenhet sedan många år tillbaka, så kan vi erbjuda mer än bara takrenovering och takläggning. Är det så att ni märker att er villa, radhus eller höghus är utsatt för mycket regn och om ni vill skydda taket mot stort slitage, så kan vi dessutom lägga på en vattentät behandling av taket. Vi vet hur vi ska göra för att det ska bli så tätt som det bara går, så att det inte slits ut i förtid utan håller i så många år det bara går.

Detta kan vi erbjuda för fastighetsägare:

  • Prisgaranti – vi tillhandahåller fast pris och självklart betalar du först när takläggningen är klar.
  • Kvalitetsgaranti – vi erbjuder alla våra kunder 15 års garanti på vår takläggning.
  • Nöjd kund garanti – vi ser till så att du blir nöjd med vår takläggning.
  • Ingående information med bilder – vi tar bilder på vår takläggning så att du kan se varje fas i arbetet och kan följa med i vad som sker med ert tak.

Är det så att ni har särskilda eller speciella krav för tak till era fastigheter? Behöver ni montera ställningar som ger större säkerhet för alla som ska arbeta på era tak? Vi kan montera säkra takstegar, taksteg, snörasskydd och gångbro för era tak. Det är bara att säga till om ni behöver mer för er takläggning. Vi anpassar våra tjänster efter vilka era behov är och gör allt för att ert tak ska vara hållbart och säkert för alla som ska arbeta med taket i Täby.

Vi utför våra tjänster i hela Mälardalen.