Takrenovering Bromma

Behöver du renovera ditt tak och bor i Bromma? I så fall vill vi hälsa dig välkommen till Volux Tak & Plåt AB som bland annat arbetar med takrenovering i Bromma. Vi är erfarna takläggare och arbetar bland annat med takrenovering i västra delarna av Stockholm, såsom till exempel i Bromma och taktjänster till privata villaägare, radhusägare, alla slags fastighetsägare såsom till exempel hyresvärdar, bostadsrättsägare eller kommersiella fastigheter i Bromma.

När vi arbetar med takrenovering i Bromma och takläggning gör vi det alltid med högsta tänkbara kvalitet så att när ni anlitar oss för er takläggning eller takrenovering i Bromma, av era hustak – så ska ni bli nöjda med takrenoveringen eller takläggningen. För oss är det viktigt att vi gör takrenoveringen så att våra kunder blir nöjda med renoveringen av sina tak. Eftersom vi vet att det verkligen inte är roligt att få skador på sitt tak eller vatten som droppar genom taket så ser vi till att arbeta med takrenovering i Bromma tills att du blir nöjd med vårt arbete.

Av oss kan ni inte bara få takrenovering utan ni kan även anlita oss för att få hållbara material till era tak. Vi har varit noggranna när vi har valt våra leverantörer för material till tak så att de takmaterial som vi har, håller en mycket hög kvalitet, vi har valt bästa tänkbara leverantörerna av material till tak. Dessutom ser vi till så att när vi utför takrenovering så är den i enlighet med beprövad erfarenhet som följer alla regler och metoder för takrenovering. Och samtidigt så anpassar vi vår takrenovering så att den passar fastighetens utseende och den tidsperiod som fastigheten är byggd.

Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte

Anlita oss för er takrenovering i Bromma

Har ni fått akuta problem med ert tak? Vi kan även komma ut på kort varsel och utföra akuta takreparationer så att ni ska slippa få in väta i bostaden. När skadan väl är skedd så gäller det att stoppa skadan så att den blir så liten som möjligt. Om ni ringer oss kan vi komma ut och utföra akuta takreparationer. Och när den akuta skadan är reparerad, kan vi sedan komma ut i lugn och ro och se över hela taket, och vad som kan behövas för att förekomma fler skador på tak.

Eftersom våra hantverkare har erfarenhet sedan många år tillbaka, så kan vi erbjuda mer än bara takrenovering. Är det så att ni märker att er villa, radhus eller höghus är utsatt för ovanligt mycket regn och vill skydda taket mot stort slitage, så kan vi dessutom lägga på en vattentät behandling av taket. Vi vet hur vi ska göra för att det ska bli så tätt som det bara går, så att det inte slits ut i förtid utan håller i så många år det bara går.

Detta kan vi erbjuda för fastighetsägare:

    • Prisgaranti – vi tillhandahåller fast pris och självklart betalar du först när takläggningen är klar.
    • Kvalitetsgaranti – vi erbjuder alla våra kunder 15 års garanti på vår takläggning.
    • Nöjd kund garanti – vi ser till så att du blir nöjd med vår takläggning.
    • Ingående information med bilder – vi tar bilder på vår takläggning så att du kan se varje fas i arbetet och kan följa med i vad som sker med ert tak.

Vi kan montera säkra ställningar på ert tak

Är det så att ni har särskilda eller speciella krav för tak till era fastigheter? Behöver ni montera ställningar som ger större säkerhet för alla som ska arbeta på era tak? Vi kan montera säkra takstegar, taksteg, snörasskydd och gångbro för era tak. Det är bara att säga till om ni behöver mer för er takläggning. Vi anpassar våra tjänster efter vilka era behov är och gör allt för att ert tak ska vara hållbart och säkert för alla som ska arbeta med taket i Bromma.

Vi är stolta över att ha fått många kunder i Bromma under årens lopp. Vi tror att det är för att vi alltid arbetar mycket noggrant med takrenovering i Bromma. Vi vill måna om våra kunder och bygger gärna långsiktiga relationer till alla slags fastighetsägare i Bromma. Du som är privat villa- eller radhusägare kommer väl ihåg rot avdraget, som sänker arbetskostnaderna för takläggningen i Bromma? Det är som mest ⅓ del av arbetskostnaden, eller inte mer än 50.000 kronor under ett år. Säg gärna till oss om ni önskar använda er av rot avdraget, så kan vi hjälpa er med det, om ni behöver hjälp. Vi kan sköta rot avdraget, så ser ni slutsumman med rot avdrag på fakturan sedan.

Vi utför våra tjänster i hela Mälardalen.