Takläggare Haninge

Välkomna till Volux Tak & Plåt AB! Vi arbetar som takläggare i Haninge och arbetar i Haninge samt i hela Storstockholm. I Haninge erbjuder vi alla typer av tjänster som takläggare och med takrenoveringar. Vi ser till att utföra takläggning och takrenovering av hög kvalitet så att när ni anlitar oss för er takläggning eller takrenovering så ska ni bli nöjda med att få ett tak med lång hållbarhet. Vi strävar alltid efter att utföra takläggning som gör dig som vår kund, nöjd. Det gör vi för att alla som anlitar oss ska känna sig trygga med sitt tak och slippa oroa sig över eventuella skador eller dropp från taket. Sådant är inte roligt, det vet vi.

I Haninge har vi arbetat som takläggare i många år. Av oss kan du få material till tak, och vi har valt leverantörer till material till tak som håller en mycket hög kvalitet, vi har endast valt de bästa leverantörerna av material till tak. Dessutom ser vi till så att vår takläggning är i enlighet med beprövad erfarenhet enligt alla regler och metoder för hållbar takläggning. Vi anpassar takläggningen efter fastighetens utseende och den tidsperiod som fastigheten är byggd.

Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte

Din trygga säkra och erfarna takläggare i Haninge

 

Vi är stolta över att ha fått många kunder under årens lopp, det har varit kunder som har blivit nöjda med våra takläggare och med den takläggning som vi har utfört i Haninge. Och det har vi fått för att vi alltid arbetar mycket noggrant med takläggningen i Haninge. Vi är mycket måna om alla våra kunder i Haninge och bygger gärna långsiktiga relationer till fastighetsägare i Haninge.
Och du som är privat villaägare eller radhusägare kommer väl ihåg rot avdraget, som sänker arbetskostnaderna för privatpersoner? Det är som mest ⅓ del av arbetskostnaden, eller allt som allt 50.000 kronor under ett år. Säg gärna till oss om ni önskar använda er av rot avdraget, så kan vi hjälpa er med det, om ni behöver hjälp. Vi kan sköta rot avdraget, så ser ni slutsumman med rot avdrag på fakturan sedan.

Erbjuder breda tjänster för era tak

Eftersom våra takläggare har erfarenhet sedan många år tillbaka, så kan vi erbjuda flera tjänster för era tak. Är det så att ni märker att hustaket är utsatt för mycket regn och vill skydda taket mot slitage så kan vi utföra vattentäta behandlingar av taket. När vi utför takläggning arbetar vi efter väl beprövade metoder för takläggning, men även för takrenovering. Vi vet hur vi ska göra för att taket ska vara tätt, inte slitas ut i förtid utan hålla i så många år det bara går.

Detta kan vi erbjuda för fastighetsägare:

  • Prisgaranti – vi tillhandahåller fast pris och självklart betalar du först när takläggningen är klar.
  • Kvalitetsgaranti – vi erbjuder alla våra kunder 15 års garanti på vår takläggning.
  • Nöjd kund garanti – vi ser till så att du blir nöjd med vår takläggning.
  • Ingående information med bilder – vi tar bilder på vår takläggning så att du kan se varje fas i arbetet och kan följa med i vad som sker med ert tak.

Är det så att ni har särskilda eller speciella krav för tak till era fastigheter? Behöver ni montera ställningar som ger större säkerhet för alla som ska arbeta på era tak? Vi kan montera säkra takstegar, taksteg, snörasskydd och gångbro för era tak. Det är bara att säga till om ni behöver mer för er takläggning. Vi anpassar våra tjänster efter vilka era behov är och gör allt för att ert tak ska vara hållbart och säkert för alla som ska arbeta med taket i Haninge. Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för er!

Vi utför våra tjänster i hela Mälardalen.