Takläggare Danderyd

.

Välkomna till Volux Tak & Plåt som arbetar som takläggare i Danderyd! I Danderyd arbetar vi och erbjuder tjänster för tak i Danderyd och norra delarna av Stockholm. I Danderyd erbjuder vi alla typer av tjänster för takläggningar och takrenoveringar till både privata fastighetsägare och företag, hyresvärdar och bostadsrättsföreningar och har arbetat som takläggare i många år.

Vi utför takläggning och takrenovering – alltid av hög kvalitet så att när ni anlitar oss för er takläggning eller takrenovering – så ska ni bli nöjda med vårt arbete och vara trygga med era tak. För oss är det viktigt att utföra takläggning som gör dig nöjd. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med ditt tak och slippa oroa dig över skador eller dropp från taket. Sådant är inte roligt, det vet vi.

Av oss kan du inte bara få takläggning eller takrenovering, men även få hållbara material till ert tak. Vi har varit noggranna vid valet av leverantörer för material till era tak och som håller en mycket hög kvalitet. Vi har nämligen valt de bästa tänkbara leverantörerna av material till tak. Dessutom ser vi till så att när vi utför takläggning är den i enlighet med beprövad erfarenhet och följer alla regler och metoder för en hållbar takläggning. Men samtidigt så anpassar vi vår takläggning efter fastighetens utseende och den tidsperiod som fastigheten är byggd.

Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte
Takrenovering och takbyte

Anlita alltid erfarna takläggare i Danderyd

.

Vi är stolta över att ha fått många kunder i Danderyd och under årens lopp. Det har vi fått för att vi alltid arbetar mycket noggrant med takläggningen i Danderyd. För oss är det viktigt att måna om våra kunder och vi bygger gärna långsiktiga relationer till fastighetsägare i Danderyd. Du som är privat villa- eller radhusägare kommer väl ihåg rot avdraget, som sänker arbetskostnaderna för privatpersoner? Det är som mest ⅓ del av arbetskostnaden, eller allt som allt 50.000 kronor under ett år. Säg gärna till oss om ni önskar använda er av rot avdraget, så kan vi hjälpa er med det, om ni behöver hjälp. Vi kan sköta rot avdraget, så ser ni slutsumman med rot avdrag på fakturan sedan.

Vi erbjuder flera olika tjänster för era tak

Eftersom våra takläggare har erfarenhet sedan många år tillbaka, så kan vi erbjuda fler tjänster för era tak, inte bara takläggning eller takrenovering. Är det så att ni märker att er villa eller radhus är utsatt för mycket regn och vill skydda taket mot stort slitage så kan vi lägga på en vattentät behandling på taket. Vi vet hur vi ska göra för att taket ska bli så tätt som det går, så att taket inte slits ut i förtid utan håller i så många år det bara går.

Detta kan vi erbjuda för fastighetsägare:

    • Prisgaranti – vi tillhandahåller fast pris och självklart betalar du först när takläggningen är klar.
    • Kvalitetsgaranti – vi erbjuder alla våra kunder 15 års garanti på vår takläggning.
    • Nöjd kund garanti – vi ser till så att du blir nöjd med vår takläggning.
    • Ingående information med bilder – vi tar bilder på vår takläggning så att du kan se varje fas i arbetet och kan följa med i vad som sker med ert tak.

    Är det så att ni har särskilda eller speciella krav för tak till era fastigheter? Behöver ni montera ställningar som ger större säkerhet för alla som ska arbeta på era tak? Vi kan montera säkra takstegar, taksteg, snörasskydd och gångbro för era tak. Det är bara att säga till om ni behöver mer för er takläggning. Vi anpassar våra tjänster efter vilka era behov är och gör allt för att ert tak ska vara hållbart och säkert för alla som ska arbeta med taket i Danderyd. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för era tak!

Vi utför våra tjänster i hela Mälardalen.